Good to Know

Vuokraa alus ja nauti saariston elämyksistä!

Oman aluksen vuokraaminen on loistava tapa viettää vaikkapa asiakas- tai henkilöstötilaisuutta tai perhejuhlaa. Voit valita valmiin ohjelmakokonaisuuden tai räätälöitävän paketin.

Merellä aika kuluu nopeasti. Risteilyyn kannattaa varata riittävästi aikaa. Risteilyn kesto on usein 3-4 tuntia. Mahdollinen ohjelma esim. saaressa kestää yleensä lisäksi 1-2 tuntia.

Upeat reitit kauniissa saaristossa!

Suosituin lähtöpaikka on Kauppatori. Mahdollisia lähtöpaikkoja on lukuisia, kysy lisää. Voimme suositella sopivia reittejä jo ennakkoon. Suosituimmat reitit ovat tunnelmallinen Helsingin itäsaaristo ja idyllinen länsisaaristo Espoon vesille. Reitistä voi sopia myös lähtiessä kapteenin kanssa, hän suosittelee sopivaa reittiä vallitsevat olosuhteet huomioiden.

Saariston herkut ja hyvät juomat kruunaavat risteilyn

Saariston suussasulavat herkut ovat usein risteilyn kohokohta. Valitse saaristolaispöytien monipuolisista herkuista tai pöytiin tarjoiltujen menujen luksuksesta. Maisemaristeilyillä ja risteilykuljetuksilla voidaan nauttia vaikkapa kevyempiä vaihtoehtoja ja cocktail-paloja. Tutustu herkullisiin menuihimme! Jos et löydä tilaisuuteen sopivaa menua, niin räätälöimme mielellämme sopivan.

Herkullisen ruoan täydentävät hyvät juomat. Suosittu tapa aloittaa ikimuistoinen risteily on kuohuviini- tai shampanjamalja. Viinilistamme on tarkoin valittu kokonaisuus eri rypäleistä ja eri viinialueista. Tutustu juomalistaamme!

Ohjelmaa upeassa saaristossa

Herkullinen ruoka, upeat maisemat ja hyvä seura ovat tärkeitä ohjelmanumeroita. Elävä musiikki tai ohjelmaa saaristossa tekevät risteilystä vielä ikimuistoisemman. Tutustu kiehtoviin ohjelmavaihtoehtoihimme! Laivoilla on lämpimät ja viihtyisät sisätilat, mutta saarikohteissa kannatta huomioida sään mukainen pukeutuminen.

Myyntipalvelumme auttaa mielellään ohjelmaan, aikatauluihin ja yksityiskohtiin liittyen. Kerro pienimmätkin toiveesi, jotta voisimme tehdä risteilystä ikimuistoisen elämyksen!

Tasokkaat ja viihtyisät laivat

Kaikki laivamme ovat metallirunkoisia ja kaikilla laivoilla on A-oikeudet. Royal Linen neljällä suurimmalla aluksella, m/s Natalia, m/s King, m/s RoyalCat ja m/s Katarina, on oma ravintolakeittiö. Ruoka- ja juomatarjoilun näille aluksille toimittaa Royal Line.

Kahdella pienemmällä aluksella, m/s Queen ja m/s Princess, ruokatarjoilun toimittaa Royal Line tai pitopalvelu. Juomatarjoilun toimittaa Royal Line. Ruokamme ovat vähälaktoosisia. Erikoisannokset toimitamme pientä korvausta vastaan.

Risteilyn kustannukset muodostuvat laivavuokrasta, mahdollisesta ruoka- ja juomatarjoilusta sekä ohjelmasta. Alusvuokra laskutetaan ennen risteilyä, yleensä noin 2 vk ennen. Ruoka- ja juomatarjoilut alukselle tilataan etukäteen. Juomat laskutetaan risteilyn jälkeen kulutuksen mukaan.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja palvelusta tasokkailla laivoilla!

Kysy lisää myyntipalvelustamme 0207 118 333 tai royal.line@royalline.fi