Royal Line Yritys

Suomen kattavin saaristoristeilyvalikoima

Tervetuloa!Royal Linen perinteet ulottuvat vuoteen 1945, jolloin Jaakko Rautakorpi aloitti liikenteen Helsingin ja ju1.jpgEspoon saaristossa. Royal Line on yhä perheyritys, nyt jo kolmannessa polvessa. Risteilyvalikoimamme on kattava; lounas- ja illallisristeilyt Helsingin Kauppatorilta. Porvoon päiväretket, kiehtovat teemaristeilyt ja tasokkaat tilausristeilyt. Lounasristeilyt Porvoosta ja kantosiipialusristeilyt Lahdessa.

Suosituimmat lounas- ja illallisristeilyt

Royal Linen elämykselliset lounas- ja illallisristeilyt sopivat hyvin yritysten henkilökunta- ja asiakastilaisuuksiin sekä seurojen ja kerhojen kesätapahtuman kohokohdaksi tai perhejuhlien ikimuistoiseksi tilaisuudeksi, joka muistetaan vielä pitkään. Lounas- ja illallisristeilyt ovat oiva tapa irtautua arjesta, olipa lähtijöitä 2, 10 tai vaikkapa 30. Risteily ja hyvä ruoka kauniissa saaristossa on aina elämys. Royal Linen ravintolalaivoissa keittiömestarit valmistavat ruoka-annokset paikan päällä, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista, hyvän suomalaisen ruoan perinteitä kunnioittaen. Tarjoamme risteilykaudessa yli tuhat lounas- ja illallisristeilyä Helsingin Kauppatorilta. Tarjoamme myös lounasristeilyjä Porvoosta.

Tasokkain saaristolaivasto - Vuokraa oma laiva

PerinteitäKevätretki, yritystilaisuus, juhlat ystävien kanssa tai häät. Mikä tilaisuutenne onkaan, niin räätälöimmete1.jpg tilaisuuden toiveidenne mukaan mittatilaustyönä tai voitte valita jonkin valmiista ohjelmistamme. Ravintolalaivoja on kuusi erikokoista, pienestä ryhmästä aina 120 henkeen asti. Monille asiakkaillemme risteily laivoillamme on jo perinne. Asiakaspalautteiden mukaan olemme onnistuneet palvelussamme hyvin. Olemme mukana Laatutonni-ohjelmassa ja kehitämme yhä toimintaamme ja palvelujamme.

Hyvin tärkeänä osana risteilyelämystä on herkullinen ruoka. Erilaisia ruokalistoja löytyy jokaiseen makuun. Korkealaatuiset raaka-aineet, tuoreus ja puhtausovat laivakeittiömme perusarvoja ja takaavat herkullisen makunautinnon. Viinilistamme koostuu kansainvälisistä laadukkaista viineistä.