Ohjelmaa ryhmille

Mielenkiintoista ja kiehtovaa ohjelmaa saaristossa

Tervetuloa tutustustumaan kiehtovaan ohjelmatarjontaamme. Meillä on pitkä kokemus tasokkaiden ohjelmakokonaisuuksien järjestämisestä. Tarjoamme kattavan valikoiman ohjelmaklassikkoja ja upeita uutuuksia. Tutustu saaristoelämysten kiehtovaan maailmaan! Jos et löydä sopivaa ohjelmapakettia, niin räätälöimme sen sinulle!

Elämyksiä saaristossa omalla laivalla 2017

Pyydä tarjous >>>

Kieltolaki illallisristeily

Suositut ja palkitut Kieltolaki-illallisristeilyt myös omalla laivalla! Nauti saariston herkkujen ja maisemien lomassa kieltolain tunnelmasta ja tarinoista. Vuosina 1919-1932 voimassa ollut kieltolaki sai aikaan ennen näkemättömän pirtun salakuljetuksen. Matkalla kerromme kieltolain mukaansa tempaavia tarinoita niiden oikeilla tapahtumapaikoilla. P.s. Saatavilla myös kieltolain juomia.

Keisarien illallisristeily

Suositut ja palkitut Keisarien illallisristeilyt myös omalla laivalla! Risteile samoilla vesillä kuin keisarit! Venäjän keisarilliset arvostivat Suomen saariston rauhaa ja turvallisuutta. Kauniissa saaristossa oli hyvä unohtaa Pietari ja raskaat hallitsijatehtävät. Nauti upeiden saaristomaisemien lomassa keisarien herkuista, tunnelmasta ja tarinoista. Matkalla kerromme keisarien vierailuista ja tapahtumista niiden oikeilla tapahtumapaikoilla.

Suljettu Kuivasaari

Kuivasaari on yksi Puolustusvoimien hallussa Helsingin edustalla olevista sotilassaarista. Saari linnoitettiin jo ennen Ensimmäistä Maailmansotaa Venäjän vallan aikana. Saarella on vielä muutamia rakennuksia linnoittamisen ajalta ja patteri kasematteineen. 1930-luvulla saarelle rakennettiin järeä kaksoistykkitorni 12-tuumaisine tykkeineen. Kuivasaaren tykkitorni on ainoa maailmassa oleva ampumakuntoinen järeä torni. Maanalaisten kasemattitilojen lisäksi saarella nähdään myös museoituja rannikkotykkejä ja tutustutaan saaren mielenkiintoiseen luontoon. Paluumatkalla nautitaan kauniiden saaristomaisemien lomassa keittiömestarin loihtimista saaristolaispöydän herkuista. Vain Suomen kansalaisille.

Viapori-Visa

Ohjelma alkaa risteilyllä Suomenlinnaan. Suomenlinnassa ohjelmana on Viapori-visa, joka on leikkimielinen ja samalla opettavainen suunnistuspaketti ryhmille. Suunnistusreitti johdattaa osallistujat pienryhmissä omatoimiselle historialliselle matkalle jylhien bastionmuurien ja vehreiden puistojen salaisuuksiin. Viapori-visa antaa kosketuksen Suomenlinnan, Viaporin, jännittävään menneisyyteen ja nykypäivään. Iloista yhdessäoloa jatketaan kauniissa saaristossa risteillen ja nauttien maukkaasta laivabuffetista.

Tykit ja tunnelit

Ohjelma alkaa risteilyllä Suomenlinnaan ja matkalla jaamme jokaiselle taskulamput. Linnoituksella auktorisoitu opas ottaa ryhmän vastaan ja hänen johdolla tutustutaan linnoituksen päänähtävyyksiin sekä tykkeihin ja jännittäviin tunneleihin, joihin yleisöllä ei ole muuten pääsyä. Kuulet mielenkiintoisen kertomuksen linnoituksen vaiherikkaasta historiasta ja nykypäivästä. Tutustumme Ehrensvärd museoon (museon aukioloaikana). Iloista yhdessäoloa jatketaan kauniissa saaristossa risteillen ja nauttien maukkaasta laivabuffetista.

Pentala

Lähde ryhmäsi kanssa Pentalaan nauttimaan keväisestä luonnosta. Menomatkalla nautitaan lohikeitto. Ohjelman jälkeen risteillään saaristossa ja nautitaan lounas noutopöydästä. Näe saari, joka on järvessä, joka on saaressa, joka on meressä. Ja sanotaan järven saaressa olevan lähteenkin. Lisäksi Pentalasta löytyvät Diksandin hiekkaranta, Ängesvikenin Fladan ja vanha perinneympäristö. Tule mukaan ja koe Pentalan rauha ja erikoinen luonto oppaan johdolla. Reitin pituus n. 3 km, saarikierroksen kesto n. 1,5 tuntia. Kokonaiskesto vähintään 5 tuntia.

Espoon Iso Vasikkasaari

Koe saariston luonto ja merellinen ympäristö. Iso Vasikkasaari on Espoon saariston yksi suosituimmista ulkoilusaarista. Saaren luonto on monipuolista ja rehevää. Saarella on mahdollisuus osallistua leikkimieliseen kisailuun ryhmittäin omatoimisesti. Vasikan vakiossa rastit sijoittuvat reitin varrelle ja rastiteemoja ovat esimerkiksi Suomalainen tähtitaivas ja Suomen puiden lehdet. Lähde kisailemaan ja vietä hauska ja mukava ulkoilupäivä. Sopii hyvin esim. Tyky-päivän ohjelmaksi. Rastipolku-ohjelman kesto n. 1,5 tuntia, risteilyn kokonaiskesto noin 5 tuntia.

Karaokeristeily

Lähde ryhmäsi kanssa saaristoon nauttimaan kauniista maisemista, raikkaista juomista, herkullisesta ruoasta, hyvästä seurasta ja karaokesta. Pisteenä i:n päälle; laiva on vain teidän ryhmänne käytössä. Risteilemme Helsingin kauniiseen itäsaaristoon tai tunnelmalliseen länsisaaristoon Espoon vesille. Suosituin lähtöpaikka on Kauppatori. Suomen tasokkaimmasta saaristolaivastosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto! Varaa ajoissa, karaokelaitteilla rajoitettu saatavuus.

Salaperäinen Vallisaari
Aivan keskustan tuntumassa olevat saaret ovat olleet viranomaiskäytössä 1600-luvulta lähtien, 1800-luvulla saaret linnoitettiin ja ne ovat merkittävä osa Helsingin historiaa. Nyt kun Puolustusvoimat luopuvat saarista, ne avataan yleisökäyttöön. Vallisaaren keskellä on merkittävä linnoitus, Aleksanterin patteri sekä paikka nimeltään Kuolemanlaakso, jossa v. 1937 räjähti ammusvarasto. Vallisaaren ja Kuninkaansaaren rajallinen käyttö on luonut saarille ainutlaatuisen luontoalueen, jossa viihtyvät niin Helsingin cityhuuhkajat kuin runsas, edustava perhoslajisto. Näkymät ulkomerelle ovat henkeäsalpaavat ja retken aikana pääsee nauttimaan upeasta luonnosta ja rauhasta vain kivenheiton päässä keskustasta!